Monday, June 29, 2009

Comic mania

aku ngga sabaran pengen beli nakayoshi 70! tapi belum tau keluarnya kapan. aku pengen tahu lanjutan AAA sama Shugo chara Photobucket!!! aku udah cari di www.onemanga.com sama www.mangafox.com. tapi belum ada lanjutannya! aku pengen beli... lama kali pun bulan juli. tau ga karena sukanya sama AAA tadi pagi aku mimpiin itu! gilak kali aku. aku mau hunting lagi nih. keknya selama liburan ini aku bakal baca komik aja deh Photobucket. capek kali mau baca semua komikku. tha tha bloggie...

Sunday, June 28, 2009

Comic

Bloggie maap ya udah lama ngga posting. aku stress banget nih. jadi mood blogging ku hilang deh. aku lagi stress karena bloody hell itu loh. bukannya kau ngga terima, tapi dimanakah keadilan itu? capek usaha ku selama ini! tau tau!!!milkysmile ah aku nyerahlah. memang susah level yang rendah. aku sih percaya banget sama kemampuanku.
bloggie bener aku stress. aku ga tau kek mana hilangkan stress ini. pengen liburan tapi ga bisa. di rumah terus kan bosan bloggie. aku dengar dari ajeng, kalo dari kelas kami ada 2 orang yang tinggal kelas. pertama si Luigi. dia ini memang pantaslah. masak dia jarang kali ke sekolah. kerjanya cabut aja. liad den arsip ku. udah kuceritain disitu. terus yang kedua si hans. ini aku kurang tahu kebenarannya. kata ajeng dia mau dipindahin ke sutomo 1. gilak ngga itu?? di negeri aja udah kececeran apalagi di situ? but the point is it doesn't matter for me.
bloggie, aku ganti baju barumu lagi nih. emang sih banyak lovenya. actually, i don't really like LOVE, tapi aku suka karena skinnya lebar. buat aku jadi leluasa nulis dan berinspirasi hahahahahaha.

aku juga lagi pengen mukul orang ni Photobucket sok kali dia. coba baca di arsip ku juga ya. di situ lengkap. palak aku! aku rencananya mau tobat, tapi gimana bisa kalo orang yang paling menjengkelkan di dunia selalu ada dekat denganku!!!!!!Photobucket bloggie aku malas marah marah disini. pengen ketemu langsung sama orangnya. biar kupukul dan ke kasih tau apa yang sangat aku tidak suka darinya.

oh ya aku udah beli nakayoshi 69 loh. emang kata editornya bulan ini ngaret banget. yah maklum aja. ngga selamanya bisa tepat waktu kan?! yang penting aku bisa baca. seru banget loh. apalagi yang AAA(Triple A), aku suka banget!! si Aoi nya rada-rada lola. masak dia ngga bisa bedain her first love sama si Kuroda. bego ya. tapi itulah yang kusuka darinya. dia jujur. si kuroda juga, sok jual mahal! aku masih heran kenapa ya si Kuroda mau bawakan si Aoi takoyakiPhotobucket tunggu di nakayoshi 70>>>coming soon.


Nakayoshi 69

AAA


terus cerita Shugo Chara. aku kasian banget liat Ikuto. sebetulnya di abukan kucing hitam pembawa sial. Dia baiiiikkk banget. si tadase juga bego! masa percaya ama kek gituan. Oh Ikuto... how pity you are but Ikuto gak suka dibilang pity... maap ya...aku udah baca di one manga lanjutannya. seru banget! si Ikuto ditangkap his stepfather! jahat banget, masa di adijadikan puppet doang??! dimana sih hati ayahnya itu?? terus pas si Yaya lagi bertanding, si Utau datang. dia cantik kali!!! di edisi berikutnya nanti Daia muncul. terus Shugo Chara Amu yang 4 itu gabung jadi satu dan membentuk tranformasi yang baru. si Ikuto juga! dia jadi cem bajak laut gitu... tapi itu kerennnn!!!!!!Photobucket



kawaiii!!!Ikuto >_<




aku gak sabar beli edisi berikutnya. untuk mengatasi stress. uahh pagi-pagi udah ngantuk mau jadi apa aku ini??milkysmile tha tha bloggie....

Monday, June 22, 2009

Hunting skin

Tadaaa! I've changed my skin again. i choose the black one. and this skin has a secret note!! you may check mine. I haven't tell the username and password. hihihihi =) if you luck you can read my secrrrrrrreeeeeetttttt. oke. got to go. bye... try it!!!

Friday, June 19, 2009

Girl

fiiuhh... what a tired day today. choir meeting for the 13th member. especially for secretary. i must made a note for all audience. fiiuhh... oke. today omi borrowed my mobile to check her fb. her mobile has gone. then she added her friends.
i try to look the clouds. it looks so strange. no sun. maybe it is forest burning?? where their mind? G.L.O.B.A.L. W.A.R.M.I.N.G!!! stupid! i can not breath either! uueeekkhhh....
no mood for blog. feel lonely again. feel hurt. someone hurt me. feels like i'm going to cry later. maybe now. give me a second. huaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa T_T hikks hikss.... idk why i cried. forget it. i promised that i will forget him. be a strong girl! forget that jerk! geez... until now it can't. forget him! forget him! forget him!............
10 minutes later.......
i can not do it!!!! it so useless! idk my feeling now. don't disturb me again!!! please leave me alone!!!!!!!!!!!! go away from my mind. please go, leave me... i'm not a girl not yet a woman. loh kok jadi britney??!! oke. i should continued my sadness. byee fellas...

Thursday, June 18, 2009

The lesson about ♥LOVE♥

Good morning, bloggie! i open my facebook. then i saw many notification. then i opened my bro facebook. seems like something bad happen wtih him. then i saw sis ggio facebook. oow. her relationship was... emmm. waht the hell is going on? could it be L.O.V.E. huft... let me tell you something.
Life without love is like a tree without blossoms or fruit
(Kahlil Gibran, The Vision)
Being deeply loved by someone gives you strength, loving someone deeply gives you courage
(Lao-Tzu)
i remember named Lao-Tzu. He is a Taoism from Lau Tse. this lesson from History by the way. lucky i have not sum1 i like. huahahahahahaha! no matter for my feeling. but i feel alone! T_T!!!! no activities today. skip from school. no one there.

Wednesday, June 17, 2009

Activities

Heyho! finally i wore this skin for my blog. hope u like it bloggie! it take two days for me to did it. i confused to choose the best one. at last i pick the simpler. huaahahahahahahahaha! emmm i missing picture right now. no picture because no activities this month. maybe if i have a holiday, i'll put the picture over here.
teachers has gone to B.A.L.I. idk what tey'll do but for us, only waiting until the bloody hell~~~ day. actually i'm sure my score will be a good score but i still confuse with one of my friends(red). she can not..... oh geez i can't tell it to everyone. forget it lah.
telling about my activities, now i looking for Nakayoshi 69 and kaWanku magazine 49. what the hell going on? the schedule said that Naka 69 will coming on 10 June. it's 17! and i had been coming to Gramedia since 11 june. it made me mad! about the magz, i wanna buy it because of New Moon. it said "bocoran film New Moon udah mulai beredar, nih. Yuk intip ke lokasi syutingnya!" i wanna buy it! buy it! i must buy it! i watched BBF yesterday. it's for the first time. i liked Lee Min Ho! waaaa he is so cool... Min Ho!!! again i will watch it tonight! i think i will be crazy if i see his face. hihihihihihi =).
Okey. spongebob waiting for me. i need joke right now. coz i still lonely until this day. no one know truly deep in my heart. my heart is empty. feels like i'm a zombie. no feeling. i'm sad. everyone were happy. not to me. idk! idk! forget about it. you don't see me. but i always seeing you. seeing you make me crazy! huft... (sigh).

Template

bloggie, susah banget sih cari baju baru buat kamu! sorry coz my template soo lame. and i should fix it quickly. could anyboby know how to edti HTML? i need ur help. it's too diffiult. okey. i'll post again when my template looks great. bye.
ig"z :)

Monday, June 15, 2009

Disenchanted

bloggie, i'm very sad today. there are sum1 who lie to me. i know who are you. pleas don't lie anymore. i shall hate you more. i allow you to be friend. but why are you lie? you always like that. everyone always lying to me! i hate it! just tell me that you like her! it doesn't matter for me! i need your honest! you are not gentle, you know! and i said please do not hurt my heart! go away!!! forget me! live with your life now...don't ever talk or see me again! coz i hate you. human like you never needed the others. i hope this is your best choose. bye...
ig"z :'(

Friday, June 12, 2009

Happy!

hii... i decide to go warnet because of my flash... it made me mad! grrrr!!!! anyway... exam was over and i try to relax my mind. i'm sorry coz yesterday i can not post. we visted bro silas. he is our couch emmm idk what he called. he got heart attack. how pity he is... we went to his house at 12 pm. but boring came to me and omi. we decide to went to gramedia. but firstly we dicede to go to selecta. huhh omi, always be the last.

we bought kubis or kubiskus or kubus idk how to named it!!! i called mpermainan kotak kotak aja!! i choosed doraemon and omi's spongebob. look at the clock it's 11.30 pm. we must leave and go to school. we called angkot number 12. stupid!!! stupid!! i forgot that this angkot didn't got o school!!!we would go to station! and geez... badly!! omi stopped the angkot on paladium and we didn't know how we can back!!!!

we over the becak and it price was 15.000 IDR! ooww expensive. and we shock because monye in our pocket only 3000 IDR!!! how we can back?? then i called becak and pay with 50.000 IDR. arrived at school no one there's. i called sis gio and she said the others has there! we late!

we called becak and went to silas's house. sh*t! katanya udah banyak, tapi.... lemas aku! sis gio asked me to gave the fruits to bro silas. it doesn't matter. then



silenceeeeeee~~~~~



then my brothewr and his friends came. uihh recok langsung!

bahasa: on.

kami cari mangga di rumah bang silas.. seru kali wee! mangganya masih muda-muda... trus yang lainnya pada ngupas dan kami makan sama-sama. kecuali abang ku.. dia ngga suka mangga maupun sejenisnya... bang siulas sakit jantung dan dia harus nghikutin terapi. ntahlahhh mungkin keturunan. temen2 seangkatanku udah pada pulang. aku sama anak kelas dua. kenapa aku selalu sendiri??? dasar! pas ultah juga! aku sendirian! tapi gak papa sihh. selama ada permainan kotak-kotak tadi. susah kali bah mainnya. bang silas yang nyoba bisa kumat tiba-tiba nanti jantungnya (maap ya).

trus kami pul;ang karena takut kesorean. kaos kaki kak gio hilang ntah ke mana. hahahahahaha mungkin dibawa anjing bang silas. kreak kreak. senangnya semalam ituu... kapan bisa kek gitu lagi yaa?? mungkin ada beberapa orang yang lebih senang daripada akuu hihihihi =)

emm aku cape nih posting dari warnet. gak ada snack gratis. biasanya kan di rumah banyak makanan. udah ya woi. tha tha bloggie.

ig"z ;D

Wednesday, June 10, 2009

alone

horreee .... now i'm free =).

>>Monday
history
tx for the memories(FOB)!
KWN
good.
>>Tuesday
penjas
karangnisasi: ON
math
great!! mantap! great lahh!
>>Wednesday
TIK
it better than penjas =)
Physics
i dunno. only God and luck could help me. i doubt of this.
>>Thursday
Religion
certainly pass!
Deutsch
gut! danke!
>>Friday
Economy
OMG! it's verryy easy! because the teacher didn't give us 'kisi-kisi', he gave 'SOALnya' berurut pula!!! hihihihihi -_-
>>Monday
Chemie
I'm sure i pass!!! huh!!!
Geography
eemmmm... truly from mine, i only answered 11 questions and the others came from F.R.I.E.N.D.S
>>Tuesday
B. Indonesia
Sh*t! i've knew my score! waktunya gak cukup!!! sedangkan soalnya banyak kali!! i got 73! eerrrggghh!!! if i were X3 i must be got 9! trick, baby... life is so unfair!
Bioylogy
Well done! no doubt...
>>Last day
Sosiology
good.
English
i bring my PD to find the synonym. i'm sorry. it's for first time. =(

that's all. and now i'm alone in myu house. dad in Jakarta, mom went with her friends, brother went to the cinema, me and my dog slept! so boring you know! i've prayed. i asked in 2nd grade, i want get the same class with elly and naomi. it doesn't matter where we are, then i just want we still together. please God...


ig"z :)

Monday, June 08, 2009

Berkarangria

piiuuhhh.... it's only two days until freedom. tomorrow are biology and Indonesia. I'll need a box of pen because of karangnisasi. ok wish me luck. bye.
ig"z :)

Friday, June 05, 2009

emotions

bloggie.. sebenarnya hari ini aku kesel banget. awalnya aku senang karena hari ini tidak ada ujian yang membebani pikiran ku. namun saat pulang ujian aku ketemu sama 2 org teman ku. disitu salah satu kenalan temanku lewat. beliau bilang kalau s.e.c.r.e.t. aku heran. masa udah ditentukan sih? suka-suka beliau aja udah ditentukan. aku yakin 100% slh seorang temanku tidak pantas untuk mendapatkan "itu". tapi mengapa?? aku kesal sekali! kesal! mengapa dunia ini tak ada keadilan? mengapa masih kau tampilkan wajah pembohong kau itu!!! aku tau kau tak tahu apa-apa! aku sayang sama mu sebagai teman ku. maka itu aku ga mau kau nyesal! aku sih ga apa-apa kalo kau bohongi diri kau sendiri! tapi aku peduli terhadap masa depan yang telah kau cita-citakan! daripada kau malu di muka umum nanti! menang BC kau! baru kali ini aku sekesal ini sampai mau nangis, tau kau! sebaiknya kau bilang aja kekurangan dan kelemahan mu, supaya dapat diperbaiki. tapi it's okey for me. kalo memang kau udah ditempatkan di s.e.c.r.e.t nanti kan kau yang jadi sampah masyarakat disitu! mampus kau! tau kau baru kali ini keluar isi hati aku! ini puncak amarah ku yang kusimpan-simpan! biar kebohongan yang ada dimukamu! kau telan terus kata-kata mu itu! s.e.c.r.e.t kau sok tinggi!!! padahal yang rendah aja belum bisa kau capai! kalo bisa kau capai pun, itu pas-pasan! banyak kali alasan kau! aku capek liat muka palsu kau! udahlah daripada aku marah kek gini, tambah dosaku. terserahmulah... aku udah nasihati kau dari awal. jangan s.e.c.r.e.t! aku udah ingatin kau. aku berharap semua kebohongan mu bisa terbongkar. itu yang terbaik bagi masa depanmu, teman...


ig"z :'(

Wednesday, June 03, 2009

dizzy

hihihihi =). i took my laptop and ol in my room. my head very dizzy. yesterday before i slept at 2 a.m. uhhh! i must study. tomorrow religion and deutsch exam. i'll tell you my result next week. ok... countdown to 10 june. open the gate for the happiness and sadness. bye.
ig"z :D